Hvorfor tage på spa med din kæreste?

Der er et væld af grunde til, at folk går til kurbade med deres eneste ene. Nogle par nyder den afslapning, som en spa kan give, mens andre finder de intime rammer, der findes på et spaophold, romantiske. Der er dog også andre helt legitime grunde til at tage på et spaophold med din elskede. For eksempel oplever mange par, at spa-miljøet giver mulighed for at diskutere problemer eller lære hinanden bedre at kende. Det er derfor en oplagt måde at knytte sig endnu mere til hinanden på.

Er du stadig ikke helt overbevist, om at du skal tage afsted, så har vi her samlet lidt forskellige grunde du kan tage med i overvejelserne. Omend ikke andet, så har du en rigtig god grund du kan fortælle, når du bliver spurgt, hvorfor du har bestilt spaopholdet. (Ikke at der behøver at være en anden grund end “Fordi jeg elsker dig” – den kan bare godt virke lidt søgt for nogle, og derfor kan energien i ordet måske ikke blive modtaget på samme måde som den var ment).

Der er masser af grunde til at tage til spaen med din kæreste, men her nogle af de bedste:

  • Afslapning og forkælelse kan hjælpe par til at knytte bånd på en særlig måde
  • Spaophold tilbyder en flugt fra hverdagens stress og kan være en fantastisk måde at genoprette forbindelsen
  • At give og modtage massage er en afslappende oplevelse, der kan hjælpe med at forbedre det generelle helbred
  • Massage kan gøre dig mere seksuelt sund og inspirerende
  • At sætte sig ind i en sauna, i et spabad og lignende, føles virkelig godt
  • Fordi jeg elsker dig

Ifølge eksperter er en af de mest almindelige årsager til, at par tager på spaophold, fordi de ønsker at forbedre deres forhold. Ofte, når en person føler sig stresset eller ulykkelig, vil de bringe den følelse ind i deres forhold (og omvendt når man er glad og tilpas, selvfølgelig). Ved at gå til spa sammen kan begge partnere slappe af og forynge deres sind og krop, hvilket øger sandsynligheden for et stærkere og mere positivt forhold generelt.

Tips til en vellykket sparejse med din kæreste

Hvis du overvejer at tage din kæreste med på en sparerejse, er her et par tips til at hjælpe med at gøre det til en succes. Sæt først realistiske mål for, hvad du ønsker at få ud af spaopholdet. For det andet, så overvej hvad du har af ønsker til selve spaopholdet. Hvor skal det være, hvad må det koste, hvad skal i have at spise, hvem skal lave mad… Jo mere der er planlagt på forhånd, jo mere kan i undgå at skulle forholde jer til under opholdet. Derved slipper I i større grad fra al den stress og jag, som i formentlig prøver at slippe væk fra.

Er der børn der skal tænkes på, så sørg for at have dem passet hos nogen i er trygge ved, og hvis det er en forlænget weekend eller hele weekenden, så hav evt. også planlagt hvad madpakkerne til den førstkommende hverdag skal være. Skal der laves madpakker og handles ind til det (og kan børnepasserne evt. stå for det så?), eller skal i forkæle jer selv med mad fra kantinen, takeaway, skolemad og lignende? Det er en nem måde at få opholdet afsluttet på en god måde, ikke at skulle bekymre sig om det, og allerede lade næste dags stress og jag komme til at skygge på sidste-dagen.

Spaophold på budget

Det behøver bestemt ikke at være dyrt, at tage på et spaophold. Ønsker du at spare penge, mens du er på ferie med din kæreste? Her er nogle tips til at gøre din rejse mere vellykket:

  1. Start med at planlægge sammen. Lav et budget og find ud af, hvor du vil bruge dine penge. Dette vil hjælpe dig med at holde budgettet, mens du er på ferie!
  2. Lav en liste over ting, du har brug for og ønsker. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvad du skal købe uden at bruge for meget.
  3. Pak let!

Typer af massage og behandlinger

Der er mange typer massage og spa-behandlinger tilgængelige for dem, der søger lindring fra fysisk og psykisk stress. Nogle af de mest almindelige massagemetoder omfatter svensk, dybvæv, aromaterapi og zoneterapi. Derudover er forskellige spa-behandlinger såsom ansigtsbehandlinger, kropsindpakninger og manicure/pedicure tilgængelige for at slappe af sind og krop.

Hvilke behandlinger der findes det sted som i vælger, er selvfølgelig svært at svare på i denne artikel. Alt efter spaopholdets formål, kan det dog også være at selve behandlingerne skal være sekundært, i forhold til opholdets formål. Tiden med hinanden, er den vigtigste!