Er der noget mere romantisk end en storbyferie med den du elsker? Ok, det er der måske, men nogle gange, så er det bare dejligt med et getaway fra hverdagens stress og jag!

Det skal i hvert tilfælde ikke være nogen hemmelighed at vi elsker at tage på storbyferie og få nye indtryk og oplevelser, uanset om det er i Danmark, Europa eller resten af verdenen.

Bare det at besøge True Story og deres hjemmeside og surfe rundt i ro og mag, får mig til at drømme mig afsted igen, og glæde mig til næste gang jeg bestiller en rejse – eller endnu bedre: At jeg bliver overrasket af min dejlige udkårne.

Der bliver løbende skiftet ud i mulighederne, men i skrivende stund, så at det både muligt at få ophold i Danmark, Sverige og Tyskland. Det er derfor også steder som er nemme at komme til i enten bil, med fly eller for den sags skyld offentlig transport i form af tog og busser.

Derfor er det nemt at komme afsted både i hverdag og weekends, og du kan derfor med få ferie- eller fridage, komme ned i gear og blive ladet op med den du elsker. Vi nyder det i hvert tilfælde som par, uanset om det er gåture på ukendte strøg, at se på arkitektoniske perler, eller slappe af med massage og spaophold.

Priserne er typisk også til at overkomme, og derfor egner de små ophold sig både til gaver til fødselsdage, jul, studenterfester og lignende – men lige så meget til når du bare vil overraske den du elsker, som vi her på BAE redaktionen holder rigtigt meget af!

Hvor kommer din næste ferie til at gå hen?